Promotieklasse – 4e ronde: Schaakcombinatie HTV aan kop

Het vlaggenschip van Schaakcombinatie HTV is op bezoek geweest in Wassenaar en heeft er geen twijfel over laten ontstaan waar de matchpunten heen zouden gaan. SHTV gaat na vier ronden aan de leiding, maar daar kan Botwinnik nog voor de jaarwisseling nog op anticiperen als de helft van de wedstrijden van de vijfde ronde gespeeld zijn.

Schaakhuis weet op bezoek in De Mantel eindelijk twee matchpunten aan een wedstrijd over te houden en laat Raadsheer Corbulo achter met nog altijd nul matchpunten. De Westlanders halen nipt de volle buit binnen tijdens hun bezoek aan Denksportcentrum Olympus, waar Timon van Dijk verslag van gedaan heeft.

De vierde ronde wordt afgesloten met de wedstrijd tussen Scheve Toren en een ploeg uit Scheveningen.

Uitslagen, verslagen en programma

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.