34e Klim-Op Jeugdschaaktoernooi 2013

Panorama overzicht van de prijsuitreiking!

Capelle aan den IJssel, zaterdag 21 december 2013

Dit jaar organiseerde meester Jan Sijbesma het 34e Klim-Op Jeugdschaaktoernooi, voorwaar een prestatie. Bij de jongsten t/m 8 jaar waren er 33 aanmeldingen, bij de groep t/m 10 jaar 32 aanmeldingen en bij de groep t/m 12 jaar 23 aanmeldingen, totaal dus 88 jeugdschakers. In elke leeftijdscategorie werd er gestreden om drie prijzen. Bovendien was er in iedere leeftijdscategorie een prijs voor het beste meisje. Alle deelnemers ontvingen na afloop een leuke herinnering. Bij de deelnemers t/m 8 jaar was DaniĆ«l Kutchoukov de beste, bij de groep t/m 10 jaar was Lucas Nguyen de beste en bij de leeftijdscategorie t/m 12 jaar was Sybe de Oude de beste. De beste meisjes waren respectievelijk Kimmily Tran, Circe Janse en Meri Bahadoer. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.