Schaakfestival op maandag

De maandagen staan bekend om het trage starten van de werkende medemens die sloten koffie drinkt om toch maar iets uit zijn handen te laten komen. Geldt dit ook voor schakers? Niet helemaal, want schakers hebben een voordeel ten opzichte van de werkende medemens. Zij hoeven namelijk pas om één uur te beginnen. Tijd genoeg om wakker te worden.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.