Na maandag komt dinsdag

In het Schaakfestival Groningen stond vandaag de vierde ronde op het programma. Nog even voor het Kerstreces (één dag, we zijn géén parlementariërs) een goede uitgangspositie verwerven was natuurlijk de bedoeling van alle schakers. De laatste dag in relatieve rust, want donderdag begint het compacttoernooi. En dat scheelt toch gauw een 142 deelnemers.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen.

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.