WK jeugd – 8e ronde: Kazarian wint, Kevlishvili verliest

Kazarian en Kevlishvili blijven meedoen om de plaatsen waar het in dit WK om draait. Met het inluiden van Kerstavond moest Robby Kevlishvili voor het eerst tijdens dit WK de toernooilocatie zonder punten verlaten. Hij komt op een vol punt achterstand op het leidende duo, waar een kwartet op volgt met 6½ punten. Robby maakt deel uit van een dozijn dat op zes punten staat.

Bij Girls 14 stelt de russische Anna Vasenina nog steeds onneembare vestingen op en heeft anderhalve punten voorsprong op de nummer twee. WFM Anna-Maja Kazarian komt door een fraaie overwinning op Desiree Di Benedetto op vijf punten en doet zeker nog mee in de strijd om een van de podiumplaatsen.

Van zowel Anna-Maja als Robby zijn er weer een partij uit de KNSB-blog geplukt en op de site van de Haagse Schaakbond weergegeven.

Uitslagen, indeling, toernooi-informatie en partijen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.