Tweede Kerstdag en Schaakfestival

Tweede kerstdag is een dag die veel gebruikt wordt om bij familie nog eens lekker te eten. Vele samenwonende stellen weten dat. Eerste Kerstdag bij de ene familie en Tweede Kerstdag bij de andere familie. Dat is te merken op een Kerstfestival dat ook op Tweede Kerstdag een ronde heeft staan.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.