Schaakfestival Groningen ronde 7

Vandaag al weer de zevende ronde van het Schaakfestival in Groningen. Gelukkig zag het er vandaag beter uit dan gisteren. Gisteren was een grauwe dag met regen en regen. Nu zult u zeggen echt schaakweer dus. Dat klopt slechts gedeeltelijk. Ja het is echt schaakweer om thuis te schaken of om via internet de sterke jongens te volgen. Maar geen schaakweer als je eerst een uur in de regen moet rijden om bij het sportcentrum te komen. Vandaag scheen de zon en dan heb je gewoon zin om naar Groningen te rijden. Onderweg de radio aan en luisteren naar de Top 500 van foute liedjes. Dat zijn liedjes die niet kunnen, maar die je wel steeds weer meezingt. Ze waren rond 430 en daar stond o.a. Suzanne.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

1 Comment

  1. Avatar
    -de Zetter- december 29, 2013

    Schrijver deze, "schaakjan", behorend tot het schrijverscollectief "De schaakreporter" en actief sinds 22-08-2013, is een aanwinst voor www.schaaksite.nl !!! :-)))

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.