51e Schaakfestival – 8e ronde: de laatste ronde zal het nog gaan stormen op de borden

In de voorlaatste ronde leveren negen gespeelde partijen de hsb-delegatie een vijftig procent score op. Arthur Pijpers dwingt met zijn vierde overwinning af dat hij in de slotronde nog een keertje mag aantreden tegen een Grootmeester.

In de Compactgroepen staat Piet Sikkes na zijn overwinning van vandaag op drie punten. Een vol punt achter de koploper in Compact C, waar hij het in de laatste ronde niet tegen opneemt. Een (gedeelde) tweede plaats is echter nog haalbaar.

Met uitzondering van Foppe-Jan Montsma spelen de overige hsb-schakers remise in de vierde ronde en zullen in de laatste ronde geen aansluiting meer vinden voor eventuele groepswinst.

Uitslagen, indeling en scoretabellen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.