WK jeugd – 11e ronde: Kevlishvili wereldkampioen snelschaken tot en met 12 jaar

Robby Kevlishvili werpt met rotsblokken naar de stelling van wereldkampioen Aram Hakobyan, die kalm en kaarsrecht overeind blijft. Met een remise en gedeelde tweede tot en met zesde plaats als resultaat.

In de KNSB-blog wordt verslag gedaan van een afsluitend WK-toernooitje snelschaken dat Robby wel als overwinnaar weet af te sluiten.

WFM Anna-Maja verliest in de slotronde, belandt op een elfde plaats en kan naar mijn gevoel evenals Robby terugkijken op een prima toernooiprestatie. De in haar groep gedurende de eerste acht ronden onverslaanbare Anna Vasenina is geen wereldkampioen geworden. Er zijn twee dames in de laatste ronde voorbijgegaan met negen punten.

In de KNSB-blog wordt eveneens verwezen naar een uitgebreide Belgische blog, met veel commentaar en foto’s.

Uitslagen, eindstanden en scoretabellen

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.