Nog één keer schaakfestival Groningen

Ik heb u aangekondigd nog eenmaal Schaakfestival Groningen te verslaan. Ik heb het nu makkelijker dan de andere keren. Immers, op de site van Schaakstad Groningen kunt u ditmaal alles lezen over alle groepen, inclusief foto’s van de winnaars. Enkele winnaars waren al vertrokken, zo was de Noorse winnaar van compact D al weg om zijn vliegtuig te halen. Ook hij wilde graag thuis zijn bij oud en nieuw. Maar de meeste winnaars waren nog aanwezig en relatief veel van de niet-prijswinnaars en bezoekers. Dat heb ik bij toernooien wel eens anders gezien. Zo veel bleven er dat de prijsuitreiking niet plaatsvond in het sportcafé maar noodgedwongen in de sportzaal.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

1 Reactie

  1. Avatar
    -de Zetter- 02 januari 2014

    Goed dat de simultaan op HOUTEN borden en met HOUTEN stukken werd verspeeld. Schaken en hout horen bij elkaar :-)))

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.