Terecht gelijkspel

De eerste zaterdag in januari kwam Rotterdam bij ons op bezoek voor de 4e ronde in de Meesterklasse. Op papier waren we licht in het voordeel, maar gezien onze slechte seizoenstart was dat geen enkele garantie. Stefan Kuipers speelde met zwart op het eerste bord tegen Vitaly Kunin en keek de hele partij tegen een miniem minnetje aan, maar moest na ruim 100 zetten toch opgeven. Op bord twee speelde Roeland Pruijssers als vanouds en gaf Frans Cuijpers geen schijn van kans, een erg mooi opgezette partij.

Aan het derde bord wist Merijn van Delft keurig met zwart in de Semi-Slav remise te houden tegen de kersverse Belgische grootmeester Bart Michiels. Op bord vier was het Sjef Rijnaarts die nooit echt lekker in zijn partij is gekomen en daarna ook verloor van een sterk spelende Jan Willem van de Griendt.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.