Quinten Ducarmon gedeeld eerste in Roquetas de Mar

De Zeeuwse schaker Quinten Ducarmon heeft deze week in Spanje in Roquetas de Mar een gedeelde eerste plaats behaald. Quinten had uitzicht op de ongedeelde eerste plaats als hij de laatste partij had gewonnen, maar het werd remise ondanks het feit dat hij beter stond. Het zal Quinten worst wezen, want de Zeeuwse meester had een mooie tpr-score van 2542.

Het regionale dagblad PZC wijdde er het volgende artikel aan. Meer informatie is te vinden op de site van ChessBase en de toernooisite.

(Foto organisatie)

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportco├Ârdinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.