76e Tata Steel Chess Tournament – dag 3: Koelmans, Verheijen en Kanters winnen hun vierkampgroep

De eerste van de drie weekenden Wijk aan Zee zitten erop. De weekendvierkampen en een vijftal toernooien met regionale functie zitten erop.

GM Anish Giri revancheert zich van zijn partij in de eerste ronde en wint in een interessante Grünfeld-variant in 33 zetten van GM Arkadij Naiditsch. De zestien gespeelde partijen in de vierkampen leveren 6½ punten op. Voor Jan Willem Koelmans, Jan Verheijen en Cor Kanters levert dit als resultaat dat ze hun vierkampgroep gewonnen hebben. Voor Jerrel Thakoerdin, Twan van der Togt, Peter Vorstermans, Stefan Boeters, Piet Sikkens, Patrick Geene, Hans Knigge en Ilse Geene levert het weekendvierkamptoernooi een (gedeelde) runner-up positie op.

Uitslagen, eindstanden en scoretabellen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.