1e klasse B – 4e ronde: DSC blijft aan de leiding

In de vierde ronde van de 1e klasse B is er één spannende wedstrijd geweest. De andere drie wedstrijden vertoonden een duidelijk verschil in bordpunten.

DSC 5 slaagt erin de formatie van Haagse Schaakvereniging te verslaan, waar andere promotiekandidaat in wijkgebouw Zuiderpark bleef steken op gelijkspel.

Het vijfde van Discendo Discimus wint op bezoek bij Haeghe Ooievaar, komt van de nul punten af en passeert de loosduiners in de ranglijst. Frans Wentholt heeft een verslag geschreven waar partijen in zitten. En heeft ook nog verslagen van eerder gespeelde wedstrijden aangeleverd.

Het derde van Botwinnik neemt revanche voor de ravage die het vlaggenschip van Scheve Toren voor de kerst in Zoetermeer aangericht heeft, waar Frank Michielen verslag van doet. André Wagner schrijft een verslag van het SHTV-uitstapje naar het Nationale Schaakgebouw, terwijl de wedstrijd DSC – HSV van twee verslagen voorzien wordt.

DSC staat na vier overwinningen aan de leiding en DD 3 volgt op één matchpunt. Op donderdag 13 februari staat in het Nationale Schaakgebouw de topwedstrijd van dit seizoen in deze klasse op het programma.

Uitslagen, verslagen en programma

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.