Met kilo’s boek naar Hoorn

Een halve maand schaakherinneringen is weer achter de rug. Het 76e Tata Steel Chess Tournament is voor de deelnemers van Caïssa-Eenhoorn zeker goed verlopen. Van de 21 clubgenoten die de reis naar Wijk aan Zee hebben gemaakt, zijn er twaalf in de prijzen gevallen.

In de weekendvierkampen (10, 11 en 12 januari) eindigden Arlette van Weersel – met een TPR van 2539 – en Erwin Brouwer op de eerste en Jerrel Thakoerdien, Alexander Geerts, Robbert van Dijkhuizen en Klaas Jan Koedijk op de tweede plaats. Ardjan Langedijk scoorde in de dagvierkampen (13, 14 en 15 januari) honderd procent en ook Dirk Geels stond na drie partijen bovenaan.

Aan de tienkampen (17 tot en met 26 januari, met een rustdag op 23 januari) namen tien spelers van Caïssa-Eenhoorn deel. Groepszeges waren er voor Dirk Lont, Aad Laan en Gerard Groot, Henk Sijm werd tweede. Ronald Ritsema, Fred Avis en Gerrit van der Hoff grepen door een nederlaag in hun slotpartijen net naast een prijs. Overigens legde ook oud-lid Rob Mulder beslag op de eerste plaats.

More.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.