Opnieuw royaal prijzenfonds in Maastricht op BPB Limburg Open

Met Bruls Prefab Beton als hoofdsponsor wordt van 6 tot en met 9 juni (het pinksterweekend) alweer de achtste editie van het BPB Limburg Open gehouden. Mede dankzij de continue steun van het Limburgs bedrijfsleven kan het toernooi opnieuw garant staan voor een prijzengeld van € 10.000,-. Een prestatie op zich, zeker in het licht van de economische crisis.

Traditioneel zullen weer vele grootmeesters en andere titelhouders de strijd achter het schaakbord uitvechten in de unieke ambiance van Limburgs hoofdstad Maastricht. Wie treedt in de voetsporen van eerdere winnaars als GM Berg, GM Nijboer, GM Fier, GM Solodovnitchenko en vorig jaar GM Dobrov? Daarnaast is het BPB Limburg Open gastheer van het Limburgs Kampioenschap met aansprekende winnaars waaronder IM Martijn Dambacher (3x).

Voor inschrijvingen kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier op onze toernooiwebsite. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.