BSG ontwikkelt nummer 9-syndroom

Drie keer op rij moest BSG tegen de nummer 9 van de ranglijst aantreden en drie keer op rij ging het mis. Na Groningen en Den Bosch was nu Voerendaal de sterkste. Net als bij Groningen ging het in de tijdnoodfase vlak voor de eerste tijdscontrole mis.

De indeling dit seizoen levert genoeg kilometers op: Groningen en Voerendaal uit, Utrecht en En Passant thuis, dat betekende dat om half negen een aantal slaperige gezichten vertrok vanaf Naarden-Bussum. Zonder er erg te hebben in Utrecht een stiltecoupé ingestapt. Een vrouw verstomde de onderlinge gesprekken. Niet dat het daardoor stil werd, buiten de coupé zat een aantal mensen luidkeels te praten en te telefoneren. Ook in de stiltecoupé werd getelefoneerd. Toen in de bus naar Klimmen ook de teamleider van de tegenstander nog instapte, wisten we zeker dat we op tijd waren.

De wedstrijd begon met een 0,5-0,5 tussenstand. Omdat de Bundesliga gelijk viel met deze KNSB-ronde had Alexander Berelowitsch vooruitgespeeld tegen Daniel Hausrath. Daar volgde een snelle remise tussen Ton van der Heijden en Oscar Lemmers. Rein Brouwer kon het niet bolwerken tegen Christian Braun. Een pion die verloren ging, werd gevolgd door een aantal andere. Thomas Willemze speelde de nul weg en versloeg Johannes Mundorf in een aantrekkelijke partij. We komen er in op zet 28Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.