Na ruime winst Dubbelschaak op Venlo 2 wacht nu de kraker tegen DJC Stein

Dubbelschaak heeft de druk op favoriet DJC Stein optimaal weten te vergroten door ook in aanloop naar de onderlinge wedstrijd te winnen en op gelijke voet te blijven in matchpunten. Beide teams hebben nog alles gewonnen en dus betekent dat de volgende ronde de absolute climax van de competitie in klasse 3H zal plaatsvinden. Stein is op basis van rating huizenhoog favoriet, maar in zo’n onderlinge ontmoeting kan alles gebeuren.

Een ding is zeker… De Dubbelschakers zullen met 200% zelfvertrouwen de wedstrijd tegemoet zien!

De wedstrijd tegen hekkesluiter was lange tijd erg onduidelijk. Wil won weliswaar heel snel, duidelijk was ook dat Rob een moeilijke middag zou beleven, even later moest Camiel het wederom doen met een paar seconde op de klok voor het rechterrijtje op het notatieformulier en zagen we Guido pardoes een stuk kwijtraken in goede stelling. En met 2 snelle remises zou het zomaar kunnen dat we tegen de degradatiekandidaat, die overigens wel in sterkste bezetting op was komen draven, matchpunten gingen morsen.

Echter…. dankzij een onverwachts bezoek van Superman (zie verderop in het verslag) sloeg het voordeel definitief om in groot Boxtels voordeel en konden we uiteindelijk een 6-2 overwinning noteren.

Voor de rest van dit uitgebreide verslag klik hier.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.