Nosbo-teams in de KNSB

Groninger Combinatie 1 wint

Het eerste van de Groninger Combinatie won dik van Accres Apeldoorn (7-3) en blijft daarmee derde, terwijl Accres vlak boven de degradatiestreep blijft staan. Onderin lijkt het doel gevallen voor ESG / Dr. Max Euwe dat met 0 punten onderaan staat. 3 wedstrijdpunten en 15 bordpunten achter de nummer voorlaatst. Ze zullen van de laatste vier wedstrijden er drie moeten winnen. En dat terwijl de nummer 1 en 2 nog op het programma staat.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen.

Only ingelogde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.