74e Daniel Noteboom toernooi

Nu de droom van het landskampioenschap terug de ijskast in kan, maakt LSG zich op voor het naderende 74e Daniel Noteboom toernooi. Als je geen zin hebt om mee te hossen op de carnavalskrakers in de kroeg, dan is een weekendje schaken in Leiden wellicht een prettig alternatief.

Over ruim twee weken zullen naar verwachting meer dan 250 deelnemers weer gaan uitmaken wie zich de sterkste van de A, B en C-groep mogen noemen. Onder de deelnemers bevinden zich momenteel twee internationale grootmeesters (Rausis en Ikonnikov). Dat worden er vast nog een paar meer, maar of we de zeven GM’s van vorig jaar gaan evenaren durf ik nu nog niet te zeggen. Opvallend in trek dit jaar lijkt de C-groep te zijn, met nu al bijna 60 aanmeldingen.

Clubs die vier of meer deelnemers afvaardigen komen in aanmerking voor de clubprijs, die na afloop van het toernooi op een clubavond van de winnende vereniging uitgereikt zal worden. Vorig jaar was Dordrecht de gelukkige, zij zullen de taart dit jaar ongetwijfeld graag weer in ontvangst nemen. Alle benodigde informatie is te vinden op de website van LSG. Graag tot ziens op vrijdag 28 februari, in het Leonardo College aan de Noachstraat 2 in Leiden!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.