1e klasse B – 5e ronde: DSC consolideert koppositie

In de vijfde ronde is de ploeg van de Delfse Schaakclub tijdens een bezoek aan het Nationale Schaakgebouw erin geslaagd alleen aan de leiding te blijven in de 1e klasse B.

De ronde wordt geopend in Wijkgebouw Zuiderpark, waar Botwinnik na een avondje schaken zonder matchpunten richting Zoetermeer gestuurd wordt. In de diepste kelder van de Bosbeskapel maakt SHTV korte metten met de bezoekers, terwijl Haeghe Ooievaar belangrijke matchpunten uit Pijnacker meesleept.

In de zesde ronde staat met de wedstrijd DSC – SHTV tussen titelkandidaten op het programma, terwijl de strijd in het Nationale Schaakgebouw tussen DD en Scheve Toren van belang is in de strijd om degradatie te ontlopen.

Uitslagen, verslagen en programma

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.