Jeugdkampioenschappen NOSBO gestart

Vandaag zijn in Groningen de Noordelijke kampioenschappen gestart. Vandaag nog bescheiden met de B en E-jeugd, maandag ook de andere categorie├źn.

In de NOSBO zijn er voor de jeugd veel aktiviteiten. Bij de Grand-Prix toernooien doen altijd tussen de 50 en 100 jeugdschakers mee en bij de basisscholenkampioenschappen doen elk jaar ca. 700 kinderen mee. Dan is een Nosbo-kampioenschap met 53 deelnemers een beetje dunnetjes.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.