9 maart: Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap

Drie grootmeesters (Sipke Ernst, Vitaly Kunin en Roeland Pruijssers) en een aantal andere titelhouders (onder wie snelschaakvirtuoos Mark Timmermans) doen zondagmiddag 9 maart mee aan de inmiddels zestiende editie van het Open Apeldoorns Snelschaakkampioenschap in artcafé SamSam.

De dag voor het toernooi speelt Accres Apeldoorn in de Meesterklasse-competitie thuis tegen HMC Calder (Den Bosch). Traditiegetrouw doen aansluitend diverse Accres Apeldoorn-spelers mee aan het snelschaakkampioenschap. Het toernooi staat echter nadrukkelijk ook open voor ‘gewone’ clubspelers, huisschakers en jeugdspelers. De laatsten krijgen dan de kans het op te nemen tegen Apeldoornse jeugdtalenten als Thomas Beerdsen en Mick van Randtwijk.

Toernooigegevens

Locatie: Artcafé Samsam, Van Kinsbergenstraat 17, Apeldoorn

Aanvang: 13.00 uur

Prijsuitreiking: 17.30 uur

Prijzen: 200, 125, 75 euro; twee ratingprijzen van 10 euro

Inschrijfgeld: 10 euro, jeugd t/m 20 jaar 5 euro, GM/IM vrij

Speeltempo: 13 ronden, 5 minuten p.p.p.p.

KNSB/FIDE-ratingverwerking: nee

Ruimte voor maximaal 60 deelnemers

Aanmelden – onder vermelding van rating – kan rechtstreeks bij Ed van der Meulen,

Let op: aanmelden mogelijk tot en met zaterdag 8 maart, 23.59 uur.

Meer informatie op de toernooisite | Evenementpagina op Facebook | Flyer van het toernooi

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.