Grote nederlaag SV Doetinchem

Akkoord, DSC Delft 2 heeft een zeer sterk team en zal waarschijnlijk wel kampioen worden. OK, wij moesten het zonder kopman Henk Riepma stellen. Maar een 1½-6½ is toch wel een heel treurig resultaat, slechts één keer eerder voorgekomen in de laatste 10 KNSB-seizoenen van SV Doetinchem. Helaas viel er op de uitslag niets aan te merken. Geen afzichtelijke blunders in gewonnen stelling, geen vals spel of intimidatie door de tegenstanders, zelfs geen mobiel dat afging. Nee, gewoon zwak spel over de gehele linie met uitzondering dan van Henny en Sander, die beiden een degelijke remise scoorden. Met name Sander komt lof toe. Hij toonde zich niet geïmponeerd door 300 Elo-punten verschil met Ted Barendse en scoorde een zeer verdienstelijk halfje en handhaafde daarmee als enige een plusscoreLees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.