GM Sipke Ernst wint Apeldoorns snelschaaktoernooi

Met een overtuigende score van 11,5 uit 13 is GM Sipke Ernst afgelopen zondag winnaar geworden van de 16e editie van het snelschaaktoernooi in artcafé SamSam. Met 10,5 punt eindigde IM Stefan Kuipers op de tweede plaats, terwijl FM Mark Timmermans met 10 uit 13 derde werd. Winnaar van vorig jaar IM Merijn van Delft eindigde ditmaal op een ongedeeld vierde plaats, en viel daarmee buiten de prijzen. Dat gold eveneens voor Accres-teamgenoot Armen Hachijan, die vijfde werd. Ratingprijzen waren er voor René Nijland (tot 2000) en Tom Molewijk (tot 1700).

V.l.n.r.: Roeland Pruijssers, Armen Hachijan, Erik Smit, Sipke Ernst

Volledige eindstand en individuele resultaten op de website van Schaakstad Apeldoorn

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.