11e Kennemer Open – 6e ronde: Van den Bos behoudt kansen op titelprolongatie

Van de hsb-deelnemers waren er vijf van de partij in deze ronde van de Kennemer Open, die er met drie gescoorde punten een mooie dag van gemaakt hebben.

Frans Pieter van den Bos bezorgt oud-Leidschendammer Eric Corneth zijn eerste verliespartij in dit toernooi op en blijft koploper Albert Dekker op een half punt volgen. Foppe-Jan Montsma boekt eveneens een overwinning, waar Ed Eveleens daar niet in slaagt. Bob Ameling speelt een degelijke remise tegen Hans Spanjersberg.

Theo van Orsouw diende opnieuw een personeelstekort bij het tweede van Discendo Discimus in de KNSB-competitie op te vangen en kan zich daardoor niet mengen in de strijd om de regionale bokaal. In groep 2 was ziekte de reden van een van de absenties.

Uitslagen en scoretabellen hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.