34e kampioenschap van De Alblasserwaard

Dit jaar vindt voor de 34e keer het populaire schaaktoernooi om het kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 27e keer de organisatie voor haar rekening.

Het toernooi vindt dit jaar plaats op 5 april a.s. We starten om 10.00 uur in de nieuwe speelruimte: de grote zaal van Muziekcentrum Wilhelmus aan de P.A. de Genestetstraat 31 te Sliedrecht (naast Sporthal De Stoep). De zaal is op de begane grond en er is volop parkeerruimte beschikbaar. Er is een gezellige barruimte, waarbij we onze eigen “Koffiefee” Anita bereid hebben gevonden de schakers van hun natje en droogje te voorzien. Zonder Anita geen geslaagd toernooi!!

De deelnemers werken in groepen van acht spelers een halve competitie af, waarbij de bedenktijd 20 minuten per persoon per partij is. De senioren zullen naar sterkte worden ingedeeld, waarbij voor huisschakers een aparte groep wordt gevormd.

Mede dankzij onze vaste sponsor “De Groot & Schagen” en een aantal nieuwe sponsors hebben we het inschrijfgeld voor spelers van het seniorentoernooi kunnen handhaven op € 5,00 inclusief broodjes en een consumptie tijdens de middagpauze!!

Wij zien jullie aanmelding graag per e-mail op of telefonisch bij ondergetekende, tel. 06-42943348, tot uiterlijk 3 april a.s. Voor eventuele vragen kan men ook bij mij terecht of op www.schakendsliedrecht.nl.

Namens de toernooicommissie,

Mark van Hulst

zaterdag 5 april 2014, Alblasserwaardtoernooi (senioren)

Plaats: Sliedrecht

Locatie: Muziekcentrum Wilhelmus, P.A. de Genestetstraat 31, 3362 TE Sliedrecht

Speeltempo: 7 ronden, 20 min p.p.p.p. Indeling in groepen naar sterkte

Aanvang: 10.00 uur

Prijsuitreiking: 16.30 uur

Prijzen: in natura

Aanmelden bij voorkeur via e-mail:

Wijze van betalen: € 5,- in de speelzaal

Contactpersoon: Mark van Hulst

Telefoon: 06-42943348

E-mail:

Internet: www.schakendsliedrecht.nl

Bijzonderheden: inschrijfgeld is inclusief broodjes tijdens de lunch

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.