Witte dag voor ESG

Evert vroeg tijdens het eten wanneer het verslag kwam, omdat hij opbleef totdat hij dit gezien had. Dat bracht mij tot de gedachte dat ik dan vooral niet te vroeg met mijn verslag moest komen. Misschien pas zondagavond een verslag maken. Eens kijken of Evert dat volhoudt. Maar goed af is af vandaar toch maar een snel verslag zonder de partijbespreking à la Richard Vedder waar Herman steeds om vraagt.

Eindelijk liep het eens zoals het moest. Om 11 uur was iedereen present. Nou ja, iedereen? In elk geval iedereen die in Emmen zich zou verzamelen. Met zes man in twee auto’s, Peter pikte onderweg Ruud op en Arie gaat gewoontegetrouw met eigen vervoer. Zonnig weer doet wel verlangen naar het terras, maar met regen rijden is ook niets waard. De speelzaal in Arnhem Zuid was eenvoudig te vinden en werd daarom ook door iedereen gevonden.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.