IJzersterk Dubbelschaak verplettert 't Pionneke

Een dikke 6,5 – 1,5 overwinning uit tegen ‘t Pionneke. Wie had dat gedacht, na die afstraffing van eerder deze maand toen we in de strijd om het kampioenschap nog hardhandig van het bord gezet werden door de FMs van Stein?

Nee, er was weinig meer van te merken. De Dubbelschakers beleefden een prima dag. De overwinningen waren stuk voor stuk verdiend en als Michel had gezien hoe hij de verdwaalde dame van zijn tegenstander aan kon pakken, dan was het zelfs nog 7,5 – 0,5 geworden.

De eerste partij van de middag was al heel snel klaar. Michiel liet wederom zien zich uitstekend voor te kunnen bereiden. Hij had bedacht dat hij Scandinavisch tegen zou krijgen tegen zijn verwachte tegenstander Narcis Sofic… Maar hij kreeg echter Melvin Smit tegenover zich… Maar Melvin speelde ook het Scandinavisch… gelukkig! En dus was de voorbereiding weer tip-top in orde!

Voor het volledige verslag met veel foto’s en partijen klik hier.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.