NOSBO-competitie

Iedereen rekende er op. HSP/Veendam zou tegen Unitas kampioen worden van de NOSBO. Helaas voor hun is dat nog net niet het geval. Ze komen nog een half bordpuntje te kort. HSP/Veendam speelde namelijk gelijk tegen Unitas. Achtervolger Staunton 2 won wel. Sissa 3 werd met 5-3 verslagen. Hierdoor is de voorsprong van HSP/Veendam op Staunton 2 geslonken tot 2 wedstrijdpunten en 8 bordpunten. Dus als HSP/Veendam met 8-0 verliest van nummer 8 Oostermoer en Staunton wint met 8-0 van nummer 7 Unitas dan komt er nog een beslissingswedstrijd. Hoe groot die kans is mag u zelf bepalen. Groter is de kans dat Veendam/HSP twee punten in mindering krijgt wegens het niet op komen dagen met vijf man.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.