NOSBO-teams in de KNSB

De Groninger Combinatie leed verlies tegen Utrecht. De beide grootmeesters en Milan Mostertman wonnen, maar dat was niet voldoende. De Groninger Combinatie gokt op een kampioenschap van hun tweede en dat heeft gevolgen voor wie invalt in het eerste. Dit keer mochten Peter Hulshof (UIT HET TWEEDE) en Mark Kruit het proberen. Twee spelers uit het tweede halen vond men te veel. Peter speelde een verdienstelijke remise tegen Hans Klip, maar Mark verloor. .Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.