Reint van der Knijff geeft schaakles

Reint van der Knijff geeft schaakles in De Hoog Biljart & Denksportcentrum

Namens de Brede School Gouda heeft Reint van der Knijff dit cursusjaar weer heel wat Goudse basisschoolleerlingen kennis mogen laten maken met schaken. Een deel van hen was zo ge├»nteresseerd dat ze nog wat extra lessen wilden. Vandaar dat hij nu zo’n 20 leerlingen nog 3 extra lessen heeft geven, waarvan dit de laatste was. Deze lessen werden gegeven in het prachtige De Hoog Biljart & Denksportcentrum waar ik aanwezig was om dit te fotograferen en filmen. De kinderen kregen een uitnodiging om geheel vrijblijvend een maand gratis bij de jeugd van Messemaker te komen schaken. Het is dezelfde locatie, dus er hoeft niet meer gezocht te worden. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.