Eerste klassen NOSBO

Afgelopen week werd de voorlaatste ronde van de Eerste klassen gespeeld. En bij beide klassen is de kampioen nog niet bekend.

Eerste klasse A:

In deze klasse staan Assen 2 en ESG 2 gelijk bovenaan met een bordpuntje meer voor de reserves van Assen. In de laatste ronde staat het duel ESG 2 – Assen 2 op het programma. Dat wordt dus een geweldige apotheose van de competitie.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.