Mark Timmermans winnaar Alblasserwaardtoernooi 2014

Mark van Hulst feliciteert en overhandigt de wisselbeker aan Mark Timmermans

Sliedrecht, zaterdag 5 april 2014
Dit jaar vond voor de 34e keer het populaire schaaktoernooi om het kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Vooraf was bekend gemaakt dat de winnaars van groep 1 en 2 een barrage zouden spelen wie er kampioen zou worden. Mark Timmermans (groep 1) en Jan Jaap Janse groep 2 (toernooidirecteur van OKU dat in het weekend van 31 mei wordt gehouden) moesten in een partij van 15 minuten per persoon beslissen wie er dit jaar kampioen van de Alblasserwaard zou worden. De eerste barrage werd remise, dus snelschaken met ieder drie minuten op de klok. Voor wie het nog niet wist: Mark is echt een kanjer in het snelschaken, en hij maakte dat volledig waar. In het impressiefilmpje heb ik dit duidelijk gemaakt. Mark poseerde voor het sponsorbord dat door sponsorwerver "Leo Koppelaar" al voor de helft van de velden (32!) is gevuld. Mede namens deze sponsors waren er voor alle deelnemers leuke prijzen. Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.