Foto van de week (27)

Mark Timmermans poseert met de wisselbeker

Vorige week zaterdag werd er in Sliedrecht het 34e Alblasserwaardtoernooi gehouden. De winnaar was Mark Timmermans, niets nieuws zult u zeggen, Mark wint zo dikwijls een toernooi, en dat is zo. Wat mij wel opviel was het sponsorbord, met daarop al 32 velden bezet door logo’s van sponsoren. Bij navraag bleek dat ieder vlak 25 euro opbrengt. Dit alles is bijeen gesprokkeld door Sliedrechts’ sponsorwerver Leo Koppelaar. Zie foto links.

Zo’n bord heb ik ook wel eens eerder gezien bij SV Spijkenisse en bedacht me toen wat een mooie kans om sponsoren of zelfs clubleden voor 25 euro of meer per jaar aan de club te binden. Een mooi initiatief dat door andere clubs kan worden overgenomen. In deze moeilijke tijd vind je niet zomaar een grote sponsor, maar vele kleintjes maken één grote, nietwaar?

Klik hier voor meer foto’s van het toernooi…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.