Geslaagde simultaan Reinderman bij 100 jaar Denk en Zet

Op 22 april 2014 bestaat schaakvereniging Denk en Zet precies 100 jaar. Ter gelegenheid hiervan werd afgelopen zaterdag een festijn gehouden met diverse schaakactiviteiten voor de jeugd, een receptie en een simultaan met Nederlands Kampioen Dimitri Reinderman (die de zieke Zhaoqin Peng verving). In totaal deden 31 leden en oud-leden mee van de schaakvereniging, die dit seizoen hoopt kampioen in de tweede klasse SGS te worden. Vier spelers wisten de grootmeester op remise te houden: Jan de Boer, Cees Verburg, Harris Kemp en Gert-Jan Smit. Hieronder een kleine impressie met foto’s gemaakt door clubfotograaf John v.d. Berge.

Weldra zou er een sterk paard op d5 verschijnen.

Penningmeester Jan de Boer wist met stug verdedigen een halfje te scoren.

Clubkampioen Henk Kroon wist na het onnauwkeurige Td1 materiaal te winnen met Lg4! maar gaf later een stuk weg en verloor.

Henk Kroon, ook de voorzitter, beloonde de simultaangever met een bos bloemen.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.