Sander van Eijk wint Paastoernooi SV Moerkapelle 2014

Sander wordt gefeliciteerd door Hugo van Elteren (L) en Kevin Bakker (toernooidirecteur)

Moerkapelle, zaterdag 19 april 2014

Sander van Eijk was er vorig jaar niet bij, maar als hij erbij is, dan gaat hij tot het sportieve uiterste om die hoofdprijs van 100 euro binnen te halen. Een halfje moest hij toegeven aan de nummer twee Stefan Tabak. Stefan heeft jaren niet geschaakt en sinds korte tijd lid van CSV, voorwaar een aanwinst de best presterende RSB vereniging van 2014. Derde werd jeugdtalent Liam Vrolijk (Messemaker 1847), hij moest aan Sander en Stefan een punt toegeven. De winnaar van het vorig jaar Jan Evengroen (Messemaker 1847) kon in dit sterke veld niet verder komen dan de gedeelde vijfde plaats. Quinten Salomons, ook al zo’n jeugdtalent, wist de B-groep met 6½ uit 7 op zijn naam te zetten. Martijn Ouwerkerk pakte in de laatste ronde een halfje, maar de buit was toen al binnen. Dominggus Paays en Elnathan Ghebread haalde in de D-jeugd beiden 8 punten, Dominggus had een weerstandspunt meer en ging met de grote beker naar huis. De beste bij de E-jeugd werd Mick Huijsman met 5 uit 9 evenveel als Jesse van Dongen, Valk, Kyra en Bram Ouwerkerk, maar met een paar weerstandspunten meer. Rest mij nog de organisatie te bedanken voor het gezellige toernooi. Lees meer….

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.