Open Lightning Chess Toernooi

Na ons prachtige weekeindtoernooi gaan we gewoon door! Morgen (dinsdag 22 april) organiseert de Delftsche Schaakclub een Open Lightning Chess Toernooi.

Lightning Chess – ook wel Bullet Chess of bliksemschaak genoemd – is een vorm van snelschaak waarbij een bedenktijd van maximaal 2 minuten per persoon per partij voorhanden is. Het is een zeer spectaculaire vorm van snelschaak die op internet heel populair is. Maar ook live lightningtoernooien worden steeds populairder.

Het toernooi wordt gespeeld in het speellokaal van DSC, duWo Denksportcentrum bij de Sebastiaansbrug, vanaf 20.15 uur. Van tevoren inschrijven is niet nodig, aanmelden kan gewoon aan de speelzaal, tot 20.10. Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers.

Er zal worden gespeeld met 2 minuten elk per partij.

De deelnemers worden in groepen ingedeeld die een hele competitie spelen (dus tegen iedere tegenstander in de groep een keer met wit en een keer met zwart). Vervolgens gaan de hoogst-geëindigden door naar een kampioensgroep, en de andere spelers (naar gelang het behaalde aantal punten) naar lagere groepen. Ook in deze groepen wordt een hele competitie gespeeld.

De winnaar van de kampioensgroep mag zich Open Delfts Lightning Chess-kampioen 2014 noemen.

Uiteraard kan er ook een gewone pot schaak worden gespeeld!

Bedenktijd 2 min p.p.p.p.

Inschrijving op de avond zelf tot 20.15 uur

Kosten geen

Aanvang 20:15 uur

Plaats duWo Denksportcentrum, Zusterlaan 114, Delft

Meer informatie www.delftseschaaksite.nl/

Met vriendelijke groet,

Ted Barendse

06-42140566

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.