Open Kampioenschap van Utrecht

Het 41ste Open Kampioenschap van Utrecht zal gehouden worden van vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni 2014. Net als vorig jaar zal er gespeeld worden in de hal van Sportpark Daalseweide, op de grens van Maarssen en Utrecht, waar we te gast zijn bij korfbalvereniging OVVO/De Kroon.

Nieuw is dat dit jaar het OKU gecombineerd wordt met twee evenementen van de Stichts-Gooise Schaakbond. Het Persoonlijk Kampioenschap van de regionale bond is geïntegreerd in het OKU en daarnaast vindt de SGS bekerfinale plaats op de vrijdagavond van het toernooi. Voor meer info klik hier.

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.