Foto van de Week (29)

Yifan Hou won afgelopen week het women fide Grand Prix 2014 dat werd gehouden in het 4 sterren Hotel Taray te Khanty-Mansiysk in Rusland zie foto links. In 2013 speelde Yifan Hou mee in het Tata Steel Chess Tournament in groep A. Tijdens de slotmaaltijd kreeg zij uit handen van de inmiddels 103-jarige Professor Johan van Hulst (geboren 28 januari 1911) de Johan van Hulst prijs uitgereikt (een prijs voor een bijzonder jeugdtalent). Anish Giri was in 2011 de eerste die de Johan van Hulst prijs kreeg uitgereikt. Lees hier meer over in een artikel van Teun Koorevaar….. In 2013 was ik daarbij aanwezig en maakte dit bijzondere plaatje. Klik hier

Anish Giri krijgt de eerste Johan van Hulst prijs uitgereikt!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.