Sissa in verlenging over Groninger Combinatie

De kwartfinale van de KNSB-beker werd gespeeld tussen de twee semi-profclubs van het Noorden, namelijk Sissa en de Groninger Combinatie. Wie dan een strijd verwacht tussen acht grootmeesters komt bedrogen uit. Het sponsorgeld wordt voornamelijk ingezet voor de reguliere competitie. Het bekertoernooi is toch niet zo belangrijk als de reguliere competitie. Vandaar maar één grootmeester aan het bord. Maar dat was niet de minste, namelijk Sipke Ernst.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.