Bevrijdingstoernooi 5 mei Wageningen

Op maandag 5 mei staat de 66e editie van het Bevrijdingsschaaktoernooi op de agenda. Sportcentrum De Bongerd aan de Bornsesteeg 2 in Wageningen is dan wederom de oase van rust in een drukke stad. De combinatie van de Bevrijdingsfeesten in de stad en het schaaktoernooi trekt elk jaar vele amateurs en topspelers naar Wageningen.

Uiteraard komt Jan Timman, kopman van Wageningen, negenvoudig kampioen van Nederland en voormalig nummer twee van de wereld, een gooi doen naar de titel. Daarnaast zal veelvoudig winnaar Daniel Fridman weer meedoen. Er wordt gespeeld in drie groepen. De eerste prijs in de hoofdgroep (VLG-groep) bedraagt 700 euro. Aanmelden voor het toernooi is mogelijk tot en met 2 mei via e-mail, . Alle informatie over het Bevrijdingsschaaktoernooi is te vinden op www.svwageningen.nl.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.