Doek valt voor Doetinchem

En het doek kwam hard naar beneden, want geen moment in de wedstrijd is het ook maar enigszins spannend geweest. Alle voorbespiegelingen over kansen konden al snel de prullenbak in. Een forse nederlaag (5½-2½) tegen HWP Haarlem 2 maakte een eind aan het 10-jarig verblijf van Doetinchem in de KNSB. Het moet gezegd worden: we zijn terecht gedegradeerd. Nog niet eerder behaalden we zo weinig bordpunten (29 uit 72 = 40,3%). De oorzaak van deze slechte prestatie lijkt voor de hand te liggen:

Lees verder

1 Comment

  1. Avatar
    pachol68 mei 12, 2014

    Heel erg leuk dat mijn oude clubmaatje Niels v/d Mark tegen de sterke Enno Noordhoff(ook een oud clubgenoot uit een grijs verleden bij MEMO) remise maakt.

    Hopelijk krijgt hij nu een plaats in het eerste team

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.