Vlaggenschip Messemaker kampioen klasse 3C!

Panoramafoto overzicht speelzaal met de teams

Nadat de KNSB Wedstrijdleider Joop Huijzer het startsein had gegeven kon de, voor Messemaker 1847, belangrijke wedstrijd beginnen. Invaller Arjan aan bord 2 wist op de 20e zet een pion te winnen, datzelfde deed Peter aan het eerste bord op de 16e zet. Ed opende de score, na een paard offer en een dodelijke aanval met winst. Jan Cheung maakte het tweede punt tegen de mooie Laura. Vijf minuten later kwam Arjan mij melden dat het derde punt binnen was. Henk-Jan overrulede Jan Krans de teamcaptain van Zukertort. Tussenstand 0 – 4. Ben verbruikte veel tijd in een verloren partij. Jan Evengroen stelde met remise de teamwinst veilig. Even daarna gaf de tegenstander van Peter Ypma op en direct daaropvolgend was het de kopman die van Esther een hand kreeg. Eindstand 1,5 – 6,5 en het kampioenschap was een feit. Rest mij nog het team te feliciteren met het kampioenschap wat op eigen kracht is gehaald. Volgend seizoen is het mij een eer weer captain te zijn van dit geweldige hechte team. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.