Kazarian achtste en laatste deelnemer NK Vrouwen

Anna-Maja Kazarian is als achtste en laatste toegevoegd aan het deelnemersveld van het NK Schaken voor Vrouwen dat van 5 tot en met 13 juli in het Manor Hotel in Amsterdam wordt gehouden. Eerder waren de namen van de andere zeven deelneemsters al bekend geworden. Kazarian is met haar 14 jaar de jongste deelneemster aan de titelstrijd. Tegelijk met het NK Vrouwen vindt ook het NK Schaken in het Manor plaats.

Anna-Maja Kazarian tijdens Tata 2014. (Foto: Peng)

Deelnemersveld NK Vrouwen: Zhaoqin Peng (2396), Bianca Muhren (2305), Anne Haast (2299), Tea Lanchava (2286), Iozefina Paulet (2227), Smaranda Padurariu (2199), Lisa Hortensius (2162), Anna-Maja Kazarian (2026).

1 Reactie

  1. Avatar
    Klaas Schaak 16 mei 2014

    Een mooie uitdaging voor Anna-Maja om nu al te debuteren bij het NK vrouwen.

    Ik ben benieuwd of zij al in staat is in dit deelnemersveld 1 of meerdere partijen te winnen…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.