HSP/Veendam kampioen

De kampioen was op papier nog niet bekend, maar niemand rekende op een 0-8 verlies voor HSP/Veendam en een 8-0 winst voor de achtervolger Staunton 2. Maar uiteraard legde het goksyndicaat zich toe op de vraag wie het eerste halfje/hele punt zou scoren voor HSP/Veendam of zou Staunton 2 eerder zijn door een halfje/heel punt te verliezen. Het goksyndicaat had hoge verwachtingen voor de weddenschappen, zelfs voor die weddenschappen die gingen om een portie bitterballen.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.