Foto van de Week (32)

Voorzitter Gerard van der Wouden feliciteert en overhandigt de beker aan Tobias

Schaakvereniging De IJssel uit Moordrecht organiseerde zaterdag 17 mei het door Bouwbedrijf Frans Vink & Zn gesponsorde negentiende VINK Zuidplas Top 12 toernooi. Een rapidschaaktoernooi voor schakers die wonen in de Zuidplasregio of spelen bij de vier schaakverenigingen in dit gebied t.w. Moerkapelle, Nieuwerkerk a/d IJssel, de Waddinxveense Schaakvereniging en het Moordrechtse De IJssel.

Ik was erbij, maar kon door een familiefeest niet de hele dag blijven en maakte, op verzoek van Gerard van der Wouden (voorzitter De IJssel), deze foto van de winnaar van de Jeugd Top 12 Tobias Lipschart. Gerard dacht zeker te weten dat Tobias de winnaar zou worden en zijn gedachte was goed. Tobias werd winnaar. Deze keer heb ik de foto in een lijst gezet, let ook op de achtergrond, ieder jaar maakt de organisatie een fotocollage van het Vink Top 12 toernooi dat voor de 19e keer werd gehouden. Lees meer…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.