Dubbelschaak '97 organiseert WK pool voor schakers

Met nog een kleine 3 weken tot de start van het WK begint de Oranjekoorts bij velen al op te lopen. Omdat veel schakers vaak ook erg ge├»nteresseerd zijn in het voetballen, heeft schaakclub Dubbelschaak ’97 uit Boxtel bedacht om een WK-pool te organiseren, speciaal voor schakers! Dus, van schakers, voor schakers!

Er zijn geen kosten voor de organisatie, waarmee al het inschrijfgeld wordt uitgekeerd aan prijzengeld. Het inschrijfgeld is 7,50 euro. Indien het maximum aantal deelnemers van 150 gehaald wordt bedraagt de 1ste prijs 450 euro. Dat mag nog net van de belastingdienst…

Dus als je zin hebt om mee te spelen, meldt je dan aan op de website van Dubbelschaak. De directe link naar de WK-pool site is www.dubbelschaak.nl/wkpool.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.