Etienne Goudriaan wederom winnaar!

Etienne Goudriaan is de A-kampioen van 2014 van het weekendtoernooi van Charlois/Europoort. De B-kampioen is Spijkenisser Steven de Wilde. In de Giro speelden de bergen de scherprechter, in Parijs bepaalde de baseline het lot van de topsporters. In Rotterdam werd de weerstand weergegeven in weerstandspunten. Twee winnaars op weerstandspunten: In beide groepen een gedeelde, maar zeker ook een terechte winnaar.

Etienne speelde tegen praktisch alle spelers uit de top-6, en ook Steven heeft in groep-B nagenoeg elke pot tegen "tigers" gespeeld.

Lees meer…

Over Redactie

Schaaksite.nl is eind 2009 opgericht. Schaaksite.nl is een onafhankelijke en niet-commerciële Nederlandse website. Ons motto is: Schaaksite.nl is er vóór en dóór schaakliefhebbers. Iedereen die iets te melden heeft kan het (laten) publiceren op onze site.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achter laten.