Fotoverslag 010Moves Rotterdam

Rotterdam, zondag 1 juni 2014

Op zondag 1 juni 2014 pakte Rotterdam uit op het Schouwburgplein. Onder de noemer 010Moves! werden er tussen 14.00 en 17.00 uur diverse side-events in achttien takken van sport georganiseerd. Aanleiding van deze sportmiddag zijn de vele topsportevenementen die deze zomer plaatsvinden in Rotterdam Sportstad.

Met de activiteiten tijdens 010Moves! heeft men als doel zoveel mogelijk Rotterdammers aan het bewegen te krijgen. Rotterdammers en bezoekers van de binnenstad kunnen op deze middag meedoen met verschillende sportclinics, kijken naar spectaculaire demonstraties en maken bovendien kans op toegangskaarten voor de verschillende topsportevenementen. Zo is er bij voorbeeld BMX, Basketball, Voetbal, Hockey, Boksen, Volleybal, Rodeo Paard, Free Running, Honkbal, Schaken en nog veel meer…

De nieuwe wethouder, Adriaan Visser (Financiën, Binnenstad, Cultuur en Sport), presenteert om 15.00 uur rolstoelbasketbalster Barbara van Bergen als nieuwe Rotterdam Sportstad Ambassadeur. Lees meer……

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.